KONCERT

Repertoiret er stemningsfulde sange om tro og eksistens, håb og frygt og om den helt store kærlighed. Undervejs i koncerten fortæller Marianne Søgaard om sangenes historier, om højskoleliv, tilværelsestydning, livsovergange og om poesiens og fællessangens forløsende potentiale i forhold til at erkende menneskelivet i alle dets brogede facetter.

Det er med stor fornøjelse, jeg hermed kan give Marianne Søgaard Hoffmann mine varmeste anbefalinger med på vejen. Jeg har samarbejdet med Marianne som performer, sanger og formidler, og hun besidder et kæmpe talent både som sanger, improvisator og med sin store musikalitet. Hendes solo projekt er dybt originalt, og som skuespiller og sanger ved mine kirkekoncerter har hun bjergtaget såvel børn som voksne. Marianne er et sødt, rummeligt og afholdt menneske, og som samarbejdspartner er hun fremragende både som holdspiller og solist. 

Sigurd Barrett – Pianist, entertainer og TV-vært

Ved koncerten optræder Marianne Søgaard sin bror, multimusiker Morten Søgaard Andersen (kendt fra Masasolo, Shy shy shy m.fl), som spiller guitar og bruger forskellige maskiner til at skabe lyd-effekter. Marianne Søgaard spiller klaver og synger.

Morten Søgaard Andersen