KONCERT

Marianne Søgaard giver solokoncerter og optræder med band, der kan variere i størrelse alt efter arrangementets karakter. Koncerten kan eventuelt involvere et lokalt kor. Skriv til ouimari@gmail.com for at høre nærmere om muligheder, pris osv.

Det er med stor fornøjelse, jeg hermed kan give Marianne Søgaard mine varmeste anbefalinger med på vejen. Jeg har samarbejdet med Marianne som performer, sanger og formidler, og hun besidder et kæmpe talent både som sanger, improvisator og med sin store musikalitet. Hendes solo projekt er dybt originalt, og som skuespiller og sanger ved mine kirkekoncerter har hun bjergtaget såvel børn som voksne. Marianne er et sødt, rummeligt og afholdt menneske, og som samarbejdspartner er hun fremragende både som holdspiller og solist. 

Sigurd Barrett – Pianist, entertainer og TV-vært

Trækfugl – vokaltrio

Sammen med sangerne Johanne Baadsgaard Lange og Karen Marie Troldborg har Marianne Søgaard skabt vokaltrioen Trækfugl, som synger sange fra Højskolesangbogen i nye arrangementer inspireret af folkemusik fra hele verden. Trioen giver koncerter både for børn og voksne. Kontakt ouimari@gmail.com for at høre nærmere om koncertformat, pris osv.